ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRESHART

Το freshart.gr είναι το νέο σημείο συνάντησης καλλιτεχνών (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) με άλλους καλλιτέχνες, με επιχειρηματίες από τον χώρο της διασκέδασης και με το κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες εξελίξεις στην τέχνη.
Είναι, όμως, και το σημείο όπου ένας καλλιτέχνης θα μπορεί να προβάλει και να προωθεί άμεσα το καινούργιο έργο του, το οποίο θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του site και θα έχει να κάνει με τις νέες κυκλοφορίες από όλους τους χώρους της τέχνης (π.χ. νέο τραγούδι, βιβλίο, έκθεση με έργα τέχνης κ.τ.λ.).

Το freshart.gr φιλοδοξεί να γίνει ένας χώρος όπου ο καθένας θα μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα από τον χώρο της τέχνης στην Ελλάδα και να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες. Επίσης, όμως, φιλοδοξεί να γίνει ένα site όπου θα μπορούν όλοι να ενημερώνονται καθημερινά για όσα περισσότερα happenings είναι δυνατόν σε όλη την Ελλάδα και να αναζητήσει με ευκολία τις επιλογές που έχει στην περιοχή του.

Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται την παρέα μας για να μπορούμε να δείξουμε σε περισσότερο κόσμο τις δυνατότητές σας. Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τυχόν ιδέες και προτάσεις που έχετε να μας κάνετε και να συνεργαστούμε μαζί σας.
Δωρεάν Εγγραφή

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
κάθε νέα του δημιουργία στην κύρια σελίδα του freshart.gr που θα αφορά τις νέες κυκλοφορίες.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
ένα profile όπου θα μας παρουσιάζει τον εαυτό του
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
για τους χώρους όπου εμφανίζεται
ΝΑ ΔΩΣΕΙ
στοιχεία επικοινωνίας
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ
δείγματα της δουλειάς του, ό,τι θεωρεί ο ίδιος ότι βοηθά τους επιχειρηματίες να τον επιλέξουν
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
προσθαφαίρεσης στοιχείων, δειγμάτων ή οτιδήποτε χρειαστεί ανά πάσα στιγμή
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
συνεντεύξεις του
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ
links από προσωπικές σελίδες, κανάλια κ.τ.λ.
Όλες αυτές οι δυνατότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στους καλλιτέχνες.
Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε έναν χώρο, όπου όλοι οι καλλιτέχνες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θα βρίσκουν χώρο έκφρασης. Ακόμα και αυτός που δημιουργεί μόνος του στο σπίτι και αισθάνεται ότι θέλει να τον δει, να τον διαβάσει ή να τον ακούσει ο κόσμος, θα βρει τη θέση του στο freshart.gr. Ξεχωριστές κατηγορίες για κάθε τέχνη και ξεχωριστές κατηγορίες για επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα εξασφαλίσουν μια πιο δίκαιη προβολή για όλους.
Φόρμα Εγγραφής Καλλιτέχνη  

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Να δημιουργήσει έναν συνολικό οδηγό εξόδου, όπου οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα:ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

ένα profile της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζουν το ύφος του καταστήματος, προσθέτοντας φωτογραφίες από το κατάστημα και πληροφορίες για την πρόσβαση σε αυτό και την επικοινωνία (δωρεάν).

ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ

νέους καλλιτέχνες για συνεργασία βλέποντας τη δουλειά τους μέσα από το site (δωρεάν)

ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ

τα happenings που διοργανώνουν, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της σελίδας και να ενημερώνουν έτσι άμεσα το κοινό (το πρώτο 3μηνο δωρεάν και έπειτα με μια πολύ μικρή χρέωση).
Φόρμα Εγγραφής Επιχείρησης

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Να δημιουργήσει έναν χώρο όπου ο κόσμος που ενδιαφέρεται για την τέχνη θα μπορεί:ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

να ενημερώνεται για τις νέες κυκλοφορίες σε όλα τα είδη τέχνης

ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ

μόνος του νέους καλλιτέχνες & ταυτόχρονα

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ

για τις επιλογές διασκέδασης στην έξοδό του.
Image Title